Használt laptop - notebook felújítás Bp

Használt notebook - Felújított laptopok

webáruház - használt laptop
Felújított, használt Lenovo notebook webáruházból

Ezekben a hardvereszközökben általában a következő elemek kerülnek felújításra, illetve ilyen munkálatokat végez el a szerviz:

 • Külső műanyagburkolat, billentyűzet tisztítása és javítása
 • Ventilátorok, csatlakozók ellenőrzése, megtisztítása
 • Akkumulátor és a töltő tesztelése, szükség esetén cseréje
 • A merevlemez vagy az SSD tárhely töredezettségmentesítése
 • Memóriabővítés, esetenként videokártyák cseréje
 • Az operációs rendszer és alkalmazások újratelepítése / frissítése
 • Főbb hardveres és szoftveres tesztek elvégzése

Köztudottan a felújított készülékek előnye, hogy olcsóbbak, mint az újak, de mégis jó teljesítményt nyújtanak.

Budapesti PC-szerviz kurrens ajánlata:

 • Nemcsak új, utángyártott és használt, felújított alkatrészek vásárolhatók
  • akkumulátor, laptop töltő, kijelző, billentyűzet
 • Használt, újszerűvé felújított komplett laptopok 2 év teljes körű szervízi garanciával!
 • Laptopfelvásárlás. Új termék vásárlásánál a használt mobil számítógép beszámítása az árba.
A megváltozott élet- és munkafeltételek közepette manapság a számítógép felhasználók körében már ritkaság, hogy az embernek ne legyen a mobilitását lehetővé tevő hordozható PC-je, azaz személyi komputerként használt notebookja, esetleg ezt részben helyettestő táblagépe.

Használt laptop, mint munkaeszköz - otthon és irodában

flújított használt laptop töltő
Felújított, használt Lenovo gépek szervizből

Hogy a laptop mindennapi szükségletté vált, az többek közt annak köszönhető, hogy rohanó világunk gyorsan változó trendjei és a munkavégzési szokások megváltoztak, hiszen például az otthon végezhető munkák népszerűvé válásával és a munkahelyi teendők számítógépen végezhető feladatainak általánossá válásával egyre több embernek elengedhetetlen munkaeszközévé vált a számítógép, amit ma már, a felettébb gyors technológiai fejlődésnek köszönhetően, egy korszerű, könnyű, jó teljesítményű laptop formájában a hóna alá csaphat, ezzel bebiztosítva magát afelől, hogy bárhol és bármikor tudjon dolgozni, vagy egyéb szükséges számítógépes tevékenységet folytatni, akár út közben a tömegközlekedési eszközökön, vagy éppenséggel egy kávézóba beülve, ahol még ingyen WiFi is van.

A szaküzletekben megvásárolható modern laptopok/notebookok már nem kevésbé fejlettek, mint a hasonló teljesítményű és felszereltségű asztali PC-k. 

Azonban egy vadonatúj modell sok esetben drága mulatság lehet számunkra, illetve szükségtelennek tarthatunk egy újdonat új eszközbe való jelentős beruházást, főleg akkor, ha igényeinket bőven kielégíti a használt, de újszerű Asus, Dell vagy Acer gyártmányok megvásárlása is. Annál is inkább, mivel még 24 hónapos szervizi garanciát is kapunk rájuk, amit azt az ajánlott online alkatrész-webáruház biztosít. A rendeltetésszerű használat mellett az itt vásárolt használt termék bármely alkatrészének meghibásodása esetén díjmentesen kicserélik vagy megjavítják a felszerelést!

Használt notebook és alkatrészek olcsón

A használtcikk-vásárlásnak egyértelmű előnye az áru kedvező árfekvése, ami gyakran a fele, vagy esetenként még alacsonyabb összeget is tehet ki, az azonos Apple vagy HP gépnek az új árához képest. Meghatározó tényező még az is, hogy egy friss, legújabb laptop modell újonnan mindig viszonylag drága, miközben a mai gyors fejlődés a notebookok piacán újabb és újabb modellek majd mindennapi megjelenésével jár. Így ugyanannak a HP vagy Lenovo laptopnak hónapokon belül jócskán csökken az ára, ebből következetesen természetesen használtan még olcsóbban, még alacsonyabb áron juthatunk hozzá.

Szervízben felújított laptopok

Mindenki maga kell hogy eldöntse, mennyit kíván áldozni, belefektetni egy munkaeszközbe, illetve szükségét látja-e mindenképpen egy új Dell vagy Toshiba laptopnak, vagy felhasználási igényeit kielégíti egy használt notebook is, mely megvásárlásával megspórolhat egy nagyobb összeget - ezt fordíthatja a munkáját kényelmesebbé és biztonságosabbá tevő kiegészítőkre (pl. külső tárhely, tartalék akku).

Mint az belátható, a PR-cikkünkben preferált webáruház egyik kiváló szolgáltatása, hogy minden laptop modell esetében a kiszállítás is ingyenes. Vásárolja meg használt, de felújítottan újszerű laptopját online áruházban a legjobb áron, a legjobb feltételek mellett, gyors és ingyenes kiszállítással és (rendeltetésszerű notebook használat mellett) 24 hónapos garanciával!

Használt notebook és akku töltő vásárlás Budapest

Használt laptopok és felújított notebook számítógépek kt év teljes körű alkatrész-szerviz garanciával - jótállás melletti optimális vásárlás webáruházból online fizetéssel! Dell, Asus, Lenovo akkuk töltőadapterek szaküzletből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése