2020. február 25., kedd

Utángyártott toner – Miben más, mint a többi toner?


A legtöbbször az eredeti és utángyártott toner fogalmával találkozik a vásárló, azonban az sem ritka, azonban nem csak ezek a típusok léteznek, viszont ezek a legnépszerűbbek. Az utángyártott és eredeti megnevezés mellett gyakran találkozni az újraépített és a kompatibilis tonerrel is. A vásárlókat ez könnyen összezavarja, mivel nem igazán értik, hogy ez most az utángyártott tonerrel egyenlő vagy egy teljesen másik típusról van-e szó. Az alábbiakban ennek járunk utána és részletesen bemutatjuk a fentebb említett típusokat!

Utángyártott tonerek, nyomtatók a webáruház raktárában
Utángyártott toner és eredeti toner kapcsán számtalan információt hallani, így a vásárlók ezt a két típust általában könnyen felismerik és meg is tudják nevezni a különbségeket. Jól tudják, hogy az eredeti tonerek képviselik a legmagasabb minőséget és egyben a legmagasabb árat is. Sokan pont emiatt keresik az utángyártott tonereket, amik jóval olcsóbbak az előbb említetteknél, így előszeretettel választják ezeket a termékeket. Ezek nagyon hasonlítanak az eredetire, azonban utángyártott és utángyártott toner között hatalmas különbségek lehetnek. Éppen ezért csak megbízható webáruházból érdemes utángyártott tonert rendelni, mint például a recopy.hu webáruház. Az utángyártott nyomtatási termékekkel hatékonyan lehet csökkenteni a nyomtatás miatt keletkező költségeket. Ez a kettő a két legnépszerűbb típus, így ezekről hallani a leggyakrabban, azonban a másik kettő típusról is érdemes szót ejteni!

Az újraépített tonerekkel felújított toner néven is lehet találkozni. Ezek az eredeti tonerkazetták felhasználása által készülnek. Tehát a kiürült toner kazettákat szétszedik, kitisztítják és az elhasználódott eredeti alkatrészek helyett újakat építenek be. Ezek után újra töltik megfelelő mennyiségű festékporral. A tesztelést követően becsomagolják, majd értékesítik ezeket a termékeket. A kompatibilis tonereket is szétszedik és alaposan kitisztítják, azonban ezeket a tonereket nem új, hanem egyszer már használt alkatrészekkel újítják fel, majd ezeket a termékeket is feltöltik festékporral és a csomagolást követően értékesítik őket. A recopy.hu webáruházban az utángyártott, újraépített tonereket egyaránt, valamint bővebben tud tájékozódni róluk. A recopy.hu webáruházban meg tudja rendelni ezeket a termékeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése